Home Windows Photo Gallery Windows Photo Gallery

Windows Photo Gallery

4074
0
afbeelding van windows photo gallery

Met Windows 7 en Photo Gallery is het heel eenvoudig om foto’s en video’s te bewerken, te rangschikken en te delen. Photo Gallery is een onderdeel van WindowsEssentials, een gratis download met daarin programma’s voor films, chatten, e-mail, sociale netwerken en nog veel meer.

Zoek je Photo Gallery? Dit maakt geen deel uit van Windows 7. Je kunt je foto’s bekijken en afdrukken met Windows Photo Viewer. Als je foto’s wilt bewerken, moet je Photo Gallery of een programma van derden installeren.

Opmerking:Windows Photo Gallery is mogelijk al op je pc geïnstalleerd. Klik om dit vast te stellen op de knop Start , typ photo gallery in het zoekvak en kijk of het in de lijst met zoekresultaten wordt afgebeeld.

Je foto’s perfectioneren

Photo Gallery bevat krachtige en gebruikersvriendelijke bewerkingsfuncties waarmee je tientallen foto’s tegelijk kunt bewerken. Onvolkomenheden corrigeren, kleuren en belichting aanpassen, rode ogen herstellen en zelfs twee of meer foto’s (zoals verschillende versies van een groepsfoto) tot één samenvoegen. En met de automatische bewerkingsmogelijkheden kun je in Photo Gallery zelfs de uitstraling van je foto’s verbeteren.

Foto’s samenvoegen tot één panorama is slechts een van de krachtige bewerkingsfuncties in Photo Gallery.

Snel zoeken en rangschikken

Met de nieuwe zoekfuncties, ordenprogramma’s en tagmogelijkheden als gezichtsherkenning is het eenvoudiger dan ooit om je foto’s terug te vinden. Je kunt zoeken op naam, tags, datum of locatie. Photo Gallery leert de mensen in je foto’s herkennen en geeft na verloop van tijd tagsuggesties. Hoe vaker je Photo Gallery gebruikt, hoe beter het wordt.

Je verhalen delen

Maak indrukwekkende diashows, e-mail je foto’s en publiceer foto’s en video’s rechtstreeks op websites als Flickr, Facebook en SkyDrive. Op SkyDrive is er genoeg gratis opslagruimte voor het uploaden en delen van duizenden foto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in