Home Foto naar PC PhotoSync foto synchronisatie met verschillende platforms

PhotoSync foto synchronisatie met verschillende platforms

1728
0

PhotoSync is een handige kleine universele iOS-app voor het overzetten van foto’s en video’s tussen mobiele apparaten, desktopcomputers (via een webbrowser of gratis Mac/Windows companion-app), netwerkgebonden of cloud-opslag en nog veel meer.

Cross-platform synchronisatie

PhotoSync geeft AirDrop een optie om geselecteerde foto’s en video’s te verwijderen nadat ze zijn overgezet.

Om te beginnen biedt PhotoSync een optie om beelden te verwijderen zodra ze met succes zijn overgezet om ongewenste rommel in de camera’s te verminderen. De app kan ook per doel worden geconfigureerd om beelden te verkleinen en op iOS-apparaten kunnen HEIF en HEVC worden omgezet in meer universele JPEG- en H.264-bestanden. Deze laatste functie is vooral handig bij het delen van foto’s die zijn gemaakt op laatste modellen van iPhones met anderen die apparaten gebruiken die geen HEIF- of HEVC-ondersteuning hebben.

De omvangrijke lijst met potentiële bestemmingen varieert van andere iOS- of Android-apparaten tot cloudopslag (Dropbox, OneDrive, Google Drive, Box), fotodiensten Flickr, SmugMug en Google Photos, FTP, WebDAV of SMB-servers, evenals draadloos uitgeruste SD-kaarten van Toshiba of Transcend.

Premium functies

Na jaren als betaalde app is PhotoSync 4.0 nu gratis, voor verzending met een lagere kwaliteit. Alleen verzenders zijn verplicht om Pro te zijn, zodat iedereen de app kan installeren en toch foto’s en video’s van volledige kwaliteit kan ontvangen.

Voor het eerst is er nu een levenslange premium upgrade van €24,99 mogelijk of een lopend abonnement (€0.99 per maand, €6,99 per jaar). Deze optie voegt ondersteuning toe voor Canon EOS Wi-Fi-camera’s, iXp en Lighting/USB-flashdrives, en geavanceerde Siri Shortcuts, evenals Autotransfer, een functie waarmee gebruikers automatisch kunnen beginnen met het overbrengen van content zodra je op een specifieke locatie aankomt.

(Deze en andere voorheen betaalde functies blijven beschikbaar voor eerdere klanten. zonder Premium te gaan, met royale upgrade kortingen voor degenen die dat doen).

Een andere nieuwe Premium-functie is PhotoSync Camera onder het tabblad Receive, waarmee je eenvoudig video’s, foto’s of live foto’s kunt maken die rechtstreeks op een extern doel zijn opgeslagen, met of zonder de optie om ook op je iOS-apparaat op te slaan – handig wanneer privacy een punt van zorg is of om ruimte te besparen op de camerarol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in