Home Fotor Fotor online foto bewerken in uw browser

Fotor online foto bewerken in uw browser

1862
0

Fotor heeft tal van functies die u normaal gesproken aantreft in dure camerabewerkingssoftware en het is ook nog bijzonder gebruiksvriendelij en dat allemaal vanuit een browser.Fotor is een uitstekende tool als je wat foto’s op je pc hebt die je op canvas wilt zetten en aan je muur wilt hangen.

Fotor zit vol met beeldverbeterende tools en filters om foto’s er op hun best uit te laten zien. Het ondersteunt alle populaire afbeeldingsbestandsindelingen en biedt zelfs RAW-bestandsverwerking – een functie waarvan je zou verwachten dat deze exclusief is voor fotobewerkingssoftware voor de volledige prijs

In tegenstelling tot de krachtige open source afbeeldingseditor GIMP, kan Fotor niet tippen aan de reeks gereedschappen, penselen en plug-ins van Photoshop, maar het voordeel is dat het veel gemakkelijker te gebruiken is. Fotor zit boordevol filters met één klik die zijn ontworpen om uw foto’s te verbeteren op basis van de omstandigheden waarin ze zijn gemaakt en het onderwerp. Voorbeelden zijn kunstlicht, zonsondergang, portret, landschap en theater.

Fotor is gratis omdat de makers ervan echt willen dat je Fotor Pro koopt, die de advertenties verwijdert en een aantal nieuwe functies toevoegt, waaronder meer bewerking en volledige HDR-ondersteuning voor echt dramatische afbeeldingen, maar de gratis versie zit op zichzelf al behoorlijk vol functies.

Laatste updates
Met de nieuwste versie van Fotor kunt u collages maken met een aangepaste beeldverhouding. Het beschikt ook over een verbeterd tilt-shift-algoritme en verbeterde ondersteuning voor meer onbewerkte bestandsindelingen. Zie de officiële release-opmerkingen voor volledige details.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in