Home Handleidingen Foto effecten meisje veranderen in Heks

Foto effecten meisje veranderen in Heks

4372
0

Met de gratis online fotobewerker Picmonkey is het mogelijk om op een redelijk eenvoudige manier leuke effecten te creëren. In dit artikel zal ik laten zien hoe je een persoon in enkele minuten omtovert tot een heks. Deze foto’s zijn leuk om te bijvoorbeeld te gebruiken met een Halloween of een Heksenfeestje.

meisje veranderen in een heks

Om te beginnen zullen we in Picmonkey een foto moeten laden. Op deze deze pagina word de  voorbeeld afbeelding geopend in Picmonkey zodat je meteen kunt starten.

  • 1Meisje veranderen in heks heksen effect selecteren. Waneer  we de foto geopend hebben zullen we eerst het heksen effect moeten open. Dit is te vinden onder Themes, Witches.

2Meisje veranderen in heks de huid groen schilderen

  • Vervolgens gaan we de huid groen schilderen met de functie Coven Complexion. Ga met de muis losjes over de huid heen. Wanneer u eventueel wat uitschiet kan u dit weer uitgummen met  de Eraser vierkant blokje achter Brush Size3Meisje veranderen in heks groen ogen plaatsen
  • Een heks heeft natuurlijk geen normale ogen. Met de functie Hag Eyes is het mogelijk om een oog over het bestaande oog te plaatsen. Pas het formaat van het nieuwe oog aan en plaats het op de juiste positie.  Selecteer vervolgens de gum en verwijder de delen van het oog waar het oog achter de oogleden hoort te zitten.

4Meisje veranderen in heks pokken op gezicht tekenen

  • Het meisje in het voorbeeld heeft een puntgaaf gezicht wat natuurlijk niet past bij een heks. Door het effect Pockmarks te selecteren is het mogelijk om wat littekens te schilderen op het gezicht.

5Meisje veranderen in heks tanden er slecht uit laten zien

  • Ook de tanden gaan we aanpakken met de functie Tooth Decay. Door een zwart lijntje te teken langs de tanden en dit vervolgens met Fade weer te vervagen is het mogelijk om de tanden er oud en lelijk uit te laten zien. Voor het beste resultaat  kan u dit effect het beste een aantal keer toepassen zodat u wat vlekken met verschillende kleur kan maken.

6Meisje veranderen in heks een hoed plaatsen

  • Bij de functie Wicked Hats kan er nog een echte Heksen muts op de foto worden geplaatst. In dit geval hebben we een stuk van de muts weer uitgegumd om de illusie te wekken dat het meisje achter de boom staat.

7Meisje veranderen in heks spinneweb toevoegen.

  • En als laatste voegen we nog wat spinneweb toe om het  Halloween, Heksen effect helemaal af te maken. Sla met save de afbeelding vervolgens op uw eigen computer.

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in