Home Apple Exbel

Exbel

1377
0

Het lijkt soms weleens alsof een foto niet meer voldoet waneer deze niet bewerkt is. Uiteraard heb je vandaag de dag voldoende mogelijkheden om een foto te bewerken vanaf je telefoon, maar toch blijft dit vaak bij het toevoegen van wat filters of teksten. Met Exbel kan je het nu pas écht gek maken.

Exbel is een app waarmee je knipsels uit jouw foto’s kan voorzien van verschillende texturen. Zo kan je bijvoorbeeld de contouren van jouw gezicht voorzien van de textuur van een plant. Deze planten zijn samen met enkele stedelijke texturen standaard in de app aanwezig, maar het is ook mogelijk om een van je eigen foto’s als textuur te gebruiken. Zo zou je in theorie een foto van jouw kat kunnen voorzien van een tijgervel, of een oranje appel kunnen maken.

Erg handig aan Exbel is dat je zelf aanpassingen kan doen aan bijvoorbeeld de transparantie van een textuur. Ook is het mogelijk om het eindresultaat nog te voorzien van een filter. Deze uitgebreide mogelijkheden zorgen ervoor dat het niet altijd even makkelijk is om een mooi eindresultaat neer te zetten met Exbel, maar wie even de tijd neemt voor de app kan straks de leukste kunstwerken maken.

Kortom
Exbel is een leuke app waarmee je knipsel uit jouw foto’s kan voorzien van texturen. In de app zijn standaard al enkele texturen aanwezig, maar het is nog leuker om je eigen texturen te maken. De uitgebreide mogelijkheden van Exbel zorgen ervoor dat de app de nodige oefening vereist. Wie echter even de tijd wil nemen voor de app zal straks de leukste kunstwerken maken.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in