Home Flickr Download uw Flickr-foto’s in zip file

Download uw Flickr-foto’s in zip file

2479
0

In diverse media is te lezen dat Flickr moeite heeft om geld te verdienen en meer Pro-gebruikers nodig heeft. Als ik tussen de regels door lees, zou het me niet verbazen dat Flickr dit jaar gaat stoppen met aanbieden van gratis foto opslag, dus ik neem geen enkel risico. Ik heb ongeveer 15.000 foto’s op Flickr, dus ik heb ze de afgelopen weken gedownload. Ik zou vreselijk vinden als Flickr plotseling zou sluiten en mijn foto’s met zich zou meenemen.

Ik zal even kort uitleggen hoe je hele albums met foto’s kunt downloaden. Open het betreffende album en klik dan op de downloadpijl.
(zie screenshot). Flickr zal u vertellen dat het de afbeeldingen zal zippen – klik op de blauwe ‘Maak zip-bestand’ knop.
U ziet rechtsboven een bericht met de tekst “Een FlickrMail met uw download link zal hier binnenkort verschijnen”.
In het bericht kunt u op de link ‘bekijk de voortgang’ klikken om te controleren of uw foto’s klaar zijn om te downloaden. U kunt ook wachten op Flickr zij sturen een email met daarin de download link. In beide gevallen worden de foto’s in een zip file aangeleverd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in