Home Apple Darkroom foto bewerking App

Darkroom foto bewerking App

3933
0

DarkRoom bestaat al lang, maar heeft onlangs een grote update  gekregen die een frisse blik verdient. Het is een vrij krachtige foto editor, of je nu de gratis versie gebruikt of €22 per jaar betaald voor de pro-versie (wat zeker de moeite waard is als je veel foto’s op je telefoon of tablet aan het bewerken bent). Het bewerken van je foto’s is ongelooflijk eenvoudig en intuïtief, en zelfs als amateur fotobewerker vond ik dat ik mijn foto’s dynamischer of stemmiger kon maken met slechts een paar aanpassingen. De gratis versie is zeer royaal met hoeveel je er ook mee kunt doen. Het is gemakkelijk om veranderingen ongedaan te maken, en om je foto’s op te slaan, te exporteren, of er een watermerk op te plakken. Darkroom is een vrij serieuze app, dus verwacht geen stickerpacks of serieuze fotomanipulatie – het gaat er allemaal om dat je foto’s er zo goed mogelijk uitzien. Het is erg leuk om mee te rommelen, maar meer serieuze fotografen zullen deze functies ook handig vinden.

Darkroom is een premium editor voor foto’s en video’s die gebruiksvriendelijk is voor alledaagse fotografen, krachtig is voor de pro’s en ontzettend snel werkt. Darkroom is beschikbaar op iPad en iPhone met een vergaande integratie van alle nieuwste functies op iOS en iPadOS. Onze app legt de lat een stuk hoger voor geavanceerde mobiele bewerken tools.

GRATIS FOTO-EDITOR

Alle tools die u nodig hebt om uw foto’s tot leven te brengen. Met onze uitgebreide set tools kunt u live foto’s, RAW-afbeeldingen en portretten in een oogwenk wijzigen.

VIDEO-EDITOR

Ongelooflijk snelle en eenvoudige kleurbeoordeling die niet ten koste gaat van uw creativiteit. Al onze filters en bewerktools zijn geschikt voor video’s, waaronder groepsgewijze verwerking. U hebt nog nooit een video-editor gezien die zo snel en krachtig oogverblindend werk levert.

CURVEN EN KLEUREN SELECTEREN

Dit is het fundament van Darkroom: de meest praktische tools voor curven en kleurselectie op iOS. een prachtige combinatie van krachtige én eenvoudige functies.

SCHERPTE VAN PORTRETTEN AANPASSEN

Wijzig de voorgrond en achtergrond van uw portetfoto’s afzonderlijk. U kunt in onze app uw portretten vervagen en de helderheid, het contrast en de verzadiging van de voorgrond en achtergrond apart aanpassen.

RAW-AFBEELDINGEN WIJZIGEN

Met onze RAW-engine kunt u snel en gemakkelijk RAW-bestanden bekijken en wijzigen, net alsof het normale afbeeldingen zijn. Wijzig de details in de schaduwen en verlichte delen.

UW EIGEN FILTERS MAKEN

U krijgt dezelfde tools als professionele fotografen voor het maken van filters. Pas de vooraf gemaakte of premium filters aan uw behoeften aan of maak ze gewoon zelf.

GEEN IMPORTS

U hoeft foto’s niet in Darkroom te importeren. Al uw foto’s worden automatisch geïmporteerd. Met onze hulp bladert u razendsnel door uw hele bibliotheek, vindt u de juiste foto en begint u meteen met uw aanpassingen.

GROEPSGEWIJS VERWERKEN

Pas wijzigingen en filters op meerdere foto’s tegelijk toe. Verwijder of verberg meerdere afbeeldingen met een tik, of voeg ze toe aan uw favorieten. In geen enkele andere app kunt u zo gemakkelijk en snel uw enorme bibliotheek met foto’s beheren.

HASHTAGS BEHEREN EN SNELKOPPELINGEN VOOR SIRI

Maak sets met hashtags die u met een tik overal vandaan kunt exporteren: het homescherm, de widget Vandaag, het exportblad en meer. Maak uw eigen snelkoppelingen voor Siri om al uw favoriete hashtags te importeren vanuit andere apps.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in